Complimentendag; een mooi moment voor een compliment!

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

Complimentendag; een mooi moment voor een compliment!

1 Maart is het Nationale Complimentendag

Kaartje PlusZorg complimentendag

Een persoonlijk compliment? Kleine moeite! Elk jaar op 1 maart is het nationale Complimentendag. Wie geef jij vandaag een compliment? De buurman omdat hij altijd voor je klaar staat, je moeder omdat ze altijd zo lekker voor je kookt als je op bezoek komt, of je oma omdat ze nog zo vitaal is en er veel op uit trekt?

PlusZorg geeft in ieder geval een compliment aan alle mensen die dagelijks in de weer zijn voor anderen! Dankzij jullie inzet zorgen jullie voor een glimlach op het gezicht van een ander in (soms) moeilijke tijden. Ga hiermee door!

complimentenkaart achterkant

“De diepst menselijke behoefte is de behoefte om gewaardeerd te worden” – William James (Amerikaanse psycholoog 1842 -1910). Gebrek aan waardering is de belangrijkste reden waarom relaties stuk lopen, vrijwilligers stoppen met hun belangrijke bijdrage aan onze maatschappij en werknemers ontslag nemen. Geef iemand vandaag nog een compliment, bijvoorbeeld door dit kaartje te sturen of geven. Leeg exemplaar aanvragen? Dat kan via info@pluszorg.nl o.v.v. compliment of via ons contactformulier.