Daar is een app voor!

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

Daar is een app voor!

Voor bijna alles is tegenwoordig wel een app. Ook op zorggebied zijn een aantal handige apps te vinden, speciaal voor medewerkers of bijvoorbeeld mantelzorgers. hieronder een paar voorbeelden. De app’s zijn te downloaden in de Google Playstore en iTunes app store.

Goedenacht:

De app Goedenacht gaat over nachtarbeid. De app bevat praktische informatie en tips voor vitaal en gezond werken in de nacht. Zo is er een test, zijn er tal van recepten en is er de mogelijkheid om ‘alerts’ in te stellen.

De app Goedenacht gaat over nachtarbeid.

TimesUpp:

TimesUpp is de slimme reisassistent die samenwerkt met je agenda. De app geeft een seintje wanneer je van huis moet vertrekken om op tijd te komen. Met gegevens uit je agenda en de route-, reis-, en file-informatie berekent TimesUpp hope laat je van huis weg moet, de snelste route en welke vervoermiddel je het beste kunt nemen. Ga je met de auto? Dan laat de app ook zien hoeveel parkeerplekken er nog zijn in de parkeergarages.

TimesUpp is de slimme reisassistent die samenwerkt met je agenda.

 

Pal voor U:

Pal voor U bevat uitgebreide informatie over de mogelijkheden omtrent palliatieve zorg. Wat is palliatieve zorg en waar wordt palliatieve zorg gegeven? Wat kost dat? Ook is er aandacht voor allerlei aspecten rondom het levenseinde.

Pal voor U bevat uitgebreide informatie over de mogelijkheden omtrent palliatieve zorg.

Dementie en herinneringen

App als hulpmiddel voor het ophalen van positieve herinneringen (reminiscentie) binnen het contact met mensen met dementie.