De dag dat ik het aan mijn water voelde”

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

De dag dat ik het aan mijn water voelde”

het verhaal van Sjani – Verzorgende 3IG bij Pluszorg

Toen ik hoorde dat ik naar een gezin moest waarbij de dochter van 24 ernstig ziek was, kreeg ik gelijk een knoop in mijn maag. Toen ik daar voor de eerste keer naartoe ging en een tijdje met het gezin had gepraat was de klik er gelijk, vooral met haar. In de tijd die ik daarna met haar gespendeerd heb, hebben we veel gepraat en gehuild maar ook gelachen natuurlijk! Ze was zo’n lieve meid met het hart op de juiste plek! De laatste nacht zei ze met haar hoofd op mijn schouder: “Sjaan, ik wil niet meer, ik ben zo moe.” Die nacht kon ik helaas niet bij haar zijn want ik had een bruiloft. Tijdens de bruiloft werd ik om kwart voor 11 heel onrustig en om kwart over 11 was dat weer over. Zelfs mijn man zei er wat van! De volgende ochtend werd ik gebeld en werd mij verteld dat ze in dat halve uur was overleden. Het raakte me op dat moment zo erg, maar op een mooie manier. Ik was zo close met haar en het leek net alsof ik het aan mijn water voelde! Alsof ik in dat halve uurtje voelde dat ze er tussenuit ging glippen en ze mij nog even een seintje gaf. Het was zo bijzonder dat zelfs mijn collega’s het er nu nog over hebben! Wanneer ik haar ouders in de straat zie, zwaaien we nog altijd naar elkaar en roepen we gedag! Sjani is verzorgende 3IG bij PlusZorg. Net als Sjani bij PlusZorg werken? Bekijk hier onze vacatures.