Michelle Timens nieuwe accountmanager PlusZorg

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

Michelle Timens nieuwe accountmanager PlusZorg

Michelle Timens nieuwe accountmanager PlusZorg.

Per 1 mei is de bezetting op kantoor bij PlusZorg verder aangesterkt met de komst van Michelle Timens. Hiermee is de vrij gekomen plek van Fieneke Meijers bij de productgroep van de Palliatieve Zorg ingevuld. Michelle wordt goed ingewerkt door Heleen Schnelle en Evelien Jacobs. Michelle is afgestudeerd als Maatschappelijk werker en heeft een aantal jaar in de jeugdzorg gewerkt. Met haar overstap naar PlusZorg is ze begonnen aan een nieuwe en leuke uitdaging!

Michelle Timens nieuwe accountmanager PlusZorg

Michelle Timens nieuwe accountmanager PlusZorg

Michelle stelt zich graag aan jullie voor:

“Wat mij erg aantrekt in de functie is de zorg- en dienstverlening zo optimaal mogelijk te organiseren rondom de cliënt. Ik ben er heel erg enthousiast over dat ik het palliatieve team mag gaan ondersteunen. Op de maandag na ben ik alle dagen aanwezig op kantoor. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door bij mijn paard en hou ik erg van lekker eten. Met veel van de zorgverleners van PlusZorg  heb ik al mailcontact gehad. Hopelijk kan ik snel een gezicht koppelen aan een naam!“

We zijn er van overtuigd dat we met de aanstelling van Michelle onze ambities verder kunnen gaan verwezenlijken. Michelle wees welkom en heel veel succes de komende tijd!