scrolltotop

Over ons

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

Onze medewerkers

Heleen Schnelle

Heleen Schnelle

Accountmanager Zorg | specialisatie palliatieve zorg

Laatst vroeg iemand mij wat mij zo aantrekt aan werken in de zorgsector. Ik bedacht me dat ik de dienstverlening het allerleukste vind. Dat ik dit kan doen bij PlusZorg in de palliatieve zorg, waarbij de best mogelijke zorg wordt gegeven rondom het levenseinde, maakt het nog veel mooier.

Kimberly Roos-Hendrikse

Kimberly Roos-Hendrikse

Accountmanager Zorg | specialisatie palliatieve zorg

De ouderenzorg heeft mij altijd al getrokken, het opbouwen van een band en een fijne laatste fase kunnen bieden is wat ik graag doe. Zeker in de palliatieve zorg vind ik het belangrijk om het persoonlijke niet uit het oog te verliezen, vanuit mijn overtuiging is juist dát wat onderscheidend werkt.

Karin van Tilburg

Karin van Tilburg

Accountmanager Zorg | specialisatie palliatieve zorg

Marcoline Leen

Marcoline Leen

Accountmanager Zorg | specialisatie begeleiding

Onze dagen zitten vol met ontmoetingen. Als ouderdom of ziekte iemand beperkingen oplegt, zijn die ontmoetingen niet meer zo vanzelfsprekend. Het is mijn uitdaging om voor iedere cliënt, mantelzorger en medewerker van PlusZorg positieve waarde te creëren.

Belinda Schnelle

Belinda Schnelle

Accountmanager Zorg | specialisatie begeleiding

Wat ik leuk vind aan het werken voor PlusZorg is dat wij verschil kunnen maken voor cliënt èn medewerker door te zorgen voor de juiste match. Tijdens een intakegesprek brengen we de wens en behoefte in kaart en gaan daarmee op zoek naar de medewerker die het beste past.

Hélène van Velzen

Hélène van Velzen

Accountmanager Zorg | specialisatie begeleiding

Patricia de Koning-Dirksen

Patricia de Koning-Dirksen

Projecten, communicatie & PR

Op een verjaardag vragen mensen weleens: ‘is dat niet saai, werken in de zorg?’ Absoluut niet. Dynamisch juist! Manieren verzinnen om het verschil te (blijven) maken bij mensen thuis, zoals we dat bij PlusZorg doen, is ontzettend leuk.

Tim Mulder

Tim Mulder

Adm. medewerker | financieel

Voor medewerkers, leveranciers en cliënten/opdrachtgevers zorg ik voor een soepele financiële administratie en tijdige facturatiestroom. Daarnaast draag ik als BHV-er en preventiemedewerker mijn steentje bij aan een fijne en veilige werkomgeving binnen PlusZorg.

Esther den Engelsman

Esther den Engelsman

Binnendienstmedewerker Accountmanagement

Vanuit mijn zorgachtergrond weet ik hoe het is om bij mensen 'te gast' te zijn die zorg nodig hebben. En hoe belangrijk de klik met de zorgverlener dan is. De juiste medewerker op het juiste moment op de juiste plek, dat is waar mijn kracht ligt en waar ik verschil wil maken bij de cliënten thuis!

Saskia Otten

Saskia Otten

Bestuurder

PlusZorg maakt, wat mij betreft, het verschil. De organisatie zo goed mogelijk afstemmen op de behoefte van de cliënt staat hoog op mijn dagelijkse agenda. De komende tijd zal ik een nieuwe koers uitzetten en varen voor en met deze prachtige organisatie.
Ieder mens is uniek!

Evenementen & Symposia

2018

Week van Zorg en Welzijn 2018 Inspiratiesessie Privacy (in de zorg)

13-03-2018 18:45 uur tot 21:15 uur

Op dinsdag 13 maart, in de Week van Zorg en Welzijn 2018, zet PlusZorg voor de vijfde keer niet haar fysieke voordeur open, maar haar gedachtegoed op het gebied van (thuis)zorg op maat voor alle geïnteresseerden. Ditmaal is het onderwerp: privacy in de zorg.

Heel PlusZorg Bakt

28-08-2018 15:00 uur tot 17:00 uur

Ter ere van het 25 jarig bestaan van PlusZorg een feestje met als thema 'Heel PlusZorg Bakt'

2016

ZZP Kenniscafé

30-06-2016 19:00 uur tot 21:00 uur

Tijdens de avond ga je zelf met de materie aan de slag. Aan de hand van videomateriaal gaan we met de gehele groep in gesprek om zaken als mishandeling te herkennen, hoe je vervolgens kunt handelen en op welke wijze je de meldcode dient te gebruiken.

Symposium 'Iedereen gelukkig'

15-03-2016 18:45 uur tot 21:30 uur

Op dinsdag 15 maart, in de Week van Zorg en Welzijn 2016, zet PlusZorg niet haar fysieke voordeur open, maar haar gedachtegoed op het gebied van (thuis) zorg op maat voor alle geïnteresseerden. Zelfstandigheid, eigenheid en erkenning zijn waarden die iedereen hoog waardeert. Kwaliteit van leven is tenslotte waar het om draait.


Scholing tiltechnieken

09-03-2016 13:00 uur tot 16:00 uur

Verplegenden en verzorgenden krijgen in zorgsituaties regelmatig te maken met klanten die niet meer zelfstandig een transfer kunnen maken. In de
training transferhulpmiddelen en fysieke belasting gaan we in op verschillende onderwerpen rondom het gebruik van transferhulpmiddelen.

2017

Er zijn geen evenementen of symposia

Pluszorg

Onze cliënten vertellen

“Graag willen wij onze waardering en dank uitspreken aan de medewerkers van uw organisatie voor de professionele zorg die tijdens de nacht is verleend aan onze vader in Boskoop. Voor onze vader een grote geruststelling dat er ook ’s nachts steeds iemand aanwezig was. Hij was daar dankbaar voor. Voor ons heeft de inzet van uw medewerkers het mogelijk gemaakt dat onze vader de laatste weken van zijn leven in zijn eigen vertrouwde omgeving kon blijven.  ”

Anoniem

Neemt de dienst "Palliatieve zorg" af

“Langs deze weg willen wij, als familie van mevr. de B., uw organisatie en met name de dames die onze moeder hebben verzorgd in haar laatste levensfase, heel hartelijk danken. Zij hebben onze moeder, maar ook ons als familie, zeer liefdevol bijgestaan en door deze moeilijke tijd heen geholpen. Daar zijn wij erkentelijk voor. Dus nogmaals heel hartelijk dank.”

Wanda en Bianca de B.

Neemt de dienst "Palliatieve zorg" af

Langs deze weg wil ik de medewerksters van PlusZorg bedanken voor de goede hulp en ondersteuning van mijn moeder gedurende de laatste fase van haar leven. Op een zéér professionele wijze is met veel warmte, zorg en genegenheid haar de gewenste zorg gegeven. Daarnaast was het voor ons heel fijn dat er altijd iemand was  als aanspreekpunt en werden wij altijd goed op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen.  Als leken op het gebied van iemand die terminaal is, is het fijn dat er uitleg is over datgene wat speelde.  

Anoniem

Neemt de dienst "Palliatieve zorg" af

De medewerkers behandelden mijn moeder zeker met respect. Ze kreeg de zorg van twee vaste medewerkers en dat was prettig voor mijn moeder, omdat ze een speciale vorm van dementie heeft, waarbij het vaste aspect belangrijk is. Mijn moeder vond de zorg niet echt nodig, maar als de medewerkers er waren dan vond mijn moeder het toch wel leuk. Ze deden dan vaak dingen die mijn moeder leuk vond, zoals naar de stad gaan. Ik vond de zorg wel goed, maar mijn moeder stond hier sceptisch tegenover. Ik vond dat de medewerkers wel weten hoe ze om moeten gaan met dementie en er is ook goed uitgezocht welke medewerker er het best bij mijn moeder paste. Verder werd er wel goed beschreven hoe de dag verlopen was.

Anoniem via Zorgkaart Nederland

Neemt de dienst "Dementie zorg" af

De medewerkster die hier kwam was heel bijzonder en prettig in de contacten. Door het plotselinge overlijden van mijn man was zij helaas heel kort hier. Zij was bijzonder hartelijk voor mijn man en ik waardeerde dat wel. Zodra ik een afspraak maakte werd dat overlegd en dat verliep bijzonder prettig. Zij was gespecialiseerd en bezat de kwaliteiten die wij nodig hadden. Ik had daar speciaal om gevraagd. Mijn man wilde graag zelfstandig blijven, maar het ging niet meer. Hij had daar problemen mee, maar later had hij er begrip, ieder mens is anders.

Anoniem via Zorgkaart Nederland

Neemt de dienst "Dementie zorg" af

De medewerkers hebben heel veel aandacht en tijd voor mijn moeder. Ook de relatie tussen mij en de medewerkers vind ik goed. Mijn moeder krijgt vier keer per week 2 uur hulp bij het opstarten van de dag. De medewerkers helpen mijn moeder met douchen, aankleden, wasje draaien, ontbijtje klaarmaken, praatje maken et cetera. Dit is belangrijk voor mijn moeder, zodat ze niet geïsoleerd raakt. Mijn moeder heeft stimulans nodig en aandacht. Ik merk dat mijn moeder dat wel leuk vind. Ik vind het fijn dat de organisatie met ons mee heeft gedacht en zorg op maat heeft geleverd. Ik heb wel het idee dat ze mijn moeder goed in de gaten houden, bijvoorbeeld controle op medicijngebruik, haar gewicht en of ze wel goed eet. De zorg wordt gegeven door vaste medewerkers en dat is goed, want mijn moeder vind het niet fijn om steeds andere mensen te zien.

Anoniem via Zorgkaart Nederland

Neemt de dienst "Thuiszorg op maat" af

Ik maak samen met de medewerker in onderling overleg de afspraak wanneer zij de zorg verleend en dat gaat perfect. De medewerker let op mijn man als ik er niet ben en dient medicijnen toe indien nodig. De medewerker blijft ook even met mij praten en het contact voelt heel warm. De vaste medewerker is gediplomeerd. Toen mijn man in de war was, lette de medewerker heel goed op mijn man en ook op mij. Dat is een fijn gevoel.

Anoniem via Zorgkaart Nederland

Neemt de dienst "Thuiszorg op maat" af

Zowel bij de intake zijn de afspraken perfect waargemaakt. We hebben besproken wat handiger was ten aanzien van de zorg voor mijn vader. Zij hebben een kandidaat naar voren geschoven. Dit is ook goed bevallen. De medewerker komt op vaste tijden bij mijn vader om de zorg te leveren, die hij nodig heeft. De afspraken komen ze perfect na. Ze benaderen mijn vader heel positief en geduldig. Ze zijn ook respectvol. Mijn vader is niet echt spraakzaam. Hij houdt er niet van om gesprekken te voeren. Ze zouden hier wat meer rekening mee kunnen houden. Er komt iemand bij hem om bijvoorbeeld met hem te gaan wandelen.

Anoniem via Zorgkaart Nederland

Neemt de dienst "Ans van Pluszorg" af

Medewerkers waren goed in de omgang met ons. En nachtzorg gaf veel rust aan de familie.

Mevrouw van F., Woerden

Neemt de dienst "Palliatieve zorg" af

“Erg fijn dat de nachtzorg er was. Scheelde een hoop dat ik kon slapen.”

De heer L., Gouda

Neemt de dienst "Palliatieve zorg" af

Werkgebied

PlusZorg biedt palliatieve zorg, dementiezorg, 24 – uurs zorg, thuiszorg op maat en de gezelschapsdienst ANS van PlusZorg in o.a. de volgende steden:
Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle a/d IJssel, Delft, Driebruggen, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hazerswoude, Honselersdijk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel, Koudekerk aan den Rijn, Lekkerkerk, de Lier, Linschoten, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk a/d IJssel, Nieuwkoop, Ouderkerk a/d IJssel, Oudewater, Pijnacker-Nootdorp, Reeuwijk, Rotterdam, Schoonhoven, Stolwijk, Vlist, Waarder, Waddinxveen, Woerden, Woubrugge, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude.

In voorkomende gevallen kan ook in andere gemeenten dan de genoemde, zorg ingezet worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van PlusZorg in uw situatie? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en/of advies.