Personele wisseling bij PlusZorg

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

Personele wisseling bij PlusZorg

Personele wisseling – Afscheid nemen en verwelkomen.

In de afgelopen maanden hebben er binnen het team van PlusZorg enkele personele wisselingen plaatsgevonden.

Na 17 trouwe dienstjaren heeft onze directiesecretaresse Caroline Haenen besloten om ergens anders te gaan werken. Namens heel PlusZorg willen we Caroline enorm bedanken voor al haar werkzaamheden. Je bent altijd een van de drijvende krachten geweest en hebt heel wat roerige tijden mee mogen maken en doorstaan. Je rust en overzicht welke je op die momenten altijd behield, hebben bijgedragen aan de successen die zijn geboekt. De werkzaamheden van Caroline worden voorlopig intern over genomen door Christa van Duinen. Heel veel succes bij je nieuwe baan!

foto Caroline

De volgende personele wisseling is de overstap van Fieneke Meijers van het team van de Palliatieve zorg naar het team van PGB / Particulier. Fieneke gaat per 1 april het team versterken van PGB/Particulier. Fieneke gaat met haar achtergrond als verpleegkundige daar heel veel nieuwe uitdagingen aan. Fieneke gaat momenteel al mee met de huisbezoeken en zal na 1 april haar eigen cliënten in portefeuille krijgen. Evelien Jacobs en Heleen Schnelle zullen de medewerkers en ZZP-ers waarvoor Fieneke aanspreekpunt was onderling ‘verdelen’. We zijn momenteel druk bezig met het zoeken naar een nieuwe collega die het team van de Palliatieve zorg gaat versterken. Hierover binnenkort meer.

Foto-Fieneke-Meijers-website

We verwelkomen ook Tim Mulder. Tim was als stagiair en uitzendkracht al bij PlusZorg in beeld. Tim gaat de administratie van PlusZorg breed op zich nemen. Tim wordt daarmee het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers voor het indienen van de urendeclaraties en de ZZP-ers voor het indienen van facturen. Tim heeft deze werkzaamheden overgenomen van Daan den Ouden.

De derde en voorlopig laatste personele wisseling is die van Patricia Dirksen en Daan den Ouden. Patricia is halverwege februari met zwangerschapsverlof gegaan. Daan neemt tijdelijk de werkzaamheden van Patricia Dirksen over en is het eerste aanspreekpunt voor alle marketing en communicatie werkzaamheden. Daarnaast blijft Daan actief betrokken bij PlusZorg door verschillende kwaliteitsprojecten uit te voeren.

Foto-Patricia-Dirksen-websiteFoto-Daan-den-Ouden-website

Kijk voor een compleet overzicht van de medewerkers van PlusZorg op de website bij ‘Over ons’, door hier te klikken.