PlusBlog: Alles is anders maar we zijn nog steeds dichtbij

PlusBlog: Alles is anders maar we zijn nog steeds dichtbij

PlusBlog: Alles is anders maar we zijn nog steeds dichtbij

In korte tijd is de wereld om ons heen ingrijpend veranderd als gevolg van het coronavirus. Het effect op onze persoonlijke relaties en sociale leven is enorm, nu we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden, scholen en sportverenigingen gesloten zijn en evenementen afgelast.

Ook op werkgebied is alles ineens anders en sinds eind maart werken de kantoormedewerkers van PlusZorg daarom allemaal vanuit huis. Inmiddels hebben we hierin ons draai gevonden en lopen alle processen en werkzaamheden als normaal. Mede dankzij de digitalisatieslag en technische verbeteringen die we de afgelopen jaren hebben doorgevoerd ging dit een stuk soepeler dan we op voorhand hadden verwacht. Door gebruik te maken van de beschikbare tools kunnen we op afstand toch goed contact houden en bij elkaar zijn. Het is anders maar het werkt!

Ook met betrekking tot onze dienstverlening is er veel anders. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen vanuit de overheid, maar gelukkig kunnen we nog steeds met aandacht zorgen voor onze cliënten.

We zijn als PlusZorg enorm trots op de veerkracht van onze organisatie. Trots op onze medewerkers die dagelijks de zorg en begeleiding (blijven) geven die zo belangrijk is, hoe lastig soms ook met alle regels en richtlijnen. Trots op de medewerkers van kantoor, die van de ene op de andere dag het kantoor oppakten en verplaatsen naar hun huiskamers. En vooral zijn we heel trots dat we in deze lastige tijd nog steeds dichtbij kunnen zijn, misschien niet altijd fysiek met wel met zorg, liefde en aandacht! Heb je ons nodig bel of mail ons gerust, we zitten voor je klaar.

Een warme groet vanuit onze nieuwe werkplekken!