PlusBlog: Practice what you preach! – Ledendag Vierstroom Avifauna

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

PlusBlog: Practice what you preach! – Ledendag Vierstroom Avifauna

Zoals in een eerder PlusBlog al te lezen was, hadden wij in de maand september verschillende workshops op de agenda staan. Als afsluiter van deze maand en tevens grootste klus waren wij vrijdag 29 september aanwezig op de Vierstroom Ledendag 2017 in vogelpark Avifauna.

We maakten met twee keer veertig deelnemers een heuse klomp vol verse gerbera’s tijdens onze, inmiddels beroemde, workshop bloemschikken. Ook stonden we, samen met veel collega’s van andere (zorg)organisaties, bezoekers te woord op onze PlusZorg stand in het parkrestaurant.

Hieronder een filmpje van de dag (geluid aan):

Practice what you preach

Aan het begin van de middag ontmoeten we bij onze stand een redelijk vermoeide mevrouw op krukken. Haar scootmobiel was op het parkeerterrein gestrand en ze is dapper verder gegaan op haar schaalkrukken. Ze wil immers deze dag niet missen. Wel heel jammer dat ze nu geen rondje kan maken door het mooie park, in de stralende zon. Practice what you preach! Bij PlusZorg hebben we ANS van PlusZorg, iemand die met je mee kan in dit soort situaties. Bij onze workshop bloemschikken is een van onze ANSen aan het werk, die maken we direct vrij. We zorgen voor een rolstoel en binnen een kwartier kan mevrouw het park in om van de zon en vogels te genieten. Voor ons een hoogtepuntje op deze superleuke dag.

We spraken vrijdag met de bezoekers over de diensten van PlusZorg. Wij zijn een thuiszorgorganisatie die aanvullende thuiszorg biedt, bijvoorbeeld aanvullend op de thuiszorg van Vierstroom. Onze specialisatie ligt bij zorg en begeleiding bij (beginnende) dementie en zorg rondom het levenseinde. Wij leveren zorg en begeleiding op maat vanuit indicatie en/of (deels) particulier. Onze dienstverlening is zoveel mogelijk op maat, naar voorkeuren en wensen van de cliënt. Ieder mens is immers uniek en dat willen wij bij PlusZorg graag zo houden.