PlusBlog: Saskia Otten – directeur PlusZorg

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

PlusBlog: Saskia Otten – directeur PlusZorg

Saskia Otten staat per 1 oktober 2016 aan het roer als nieuwe directeur van PlusZorg. De van origine bedrijfseconoom brengt een passie voor dienstverlening bij particulieren met zich mee. Het allerbelangrijkst in zowel haar werk als privé is dat zij “het verschil” wil maken.

Zij begon haar carrière ooit met een eigen bedrijf in de huishoudelijke hulpen. Met verschillende vestigingen in de Randstad een succesvolle onderneming. Hierna gaf zij geruime tijd invulling aan verschillende functies, ook als zelfstandige, met als rode draad organisaties afstemmen op waar klanten behoefte aan hebben.

Saskia maakte voor het eerst kennis met PlusZorg toen er naar eigen zeggen in haar naaste omgeving  behoefte ontstond aan ‘een Ans’. De dienstverlening ANS van PlusZorg is een vorm van betaalde mantelzorg die op afroep of structureel kan worden ingezet.  Een vorm van dienstverlening die naadloos aansluit op Saskia’s visie op behoeftegerichte zorg en begeleiding.  “Ik ben naar PlusZorg gekomen omdat er een aantal organisatorische uitdagingen liggen en bovendien enorm veel kansen. Mensen willen geen nummer zijn in de zorg. Dit geldt voor zowel zorgvrager, mantelzorger als werknemer.” Het veranderende zorglandschap biedt natuurlijk veel uitdagingen, maar daar zit juist de ruimte om het verschil te maken volgens Saskia: “Pluszorg gaat in op de uniekheid van mensen, dat wil ik graag zo houden.”