PlusBlog: Zorg Jobevent 2018, ZORG dat je erbij bent!

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

PlusBlog: Zorg Jobevent 2018, ZORG dat je erbij bent!

Donderdag 29 november slaan diverse zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio de handen ineen tijdens het eerste Zorg Jobevent Midden Holland. Het event richt zich op zowel schoolverlaters als zij- en herinstromers. Iedereen die meer wil weten over (werken in) zorg en welzijn is tussen 17:00 en 20:00 van harte welkom in het gebouw van Fundis, Antwerpseweg 7 in Gouda. Om bijvoorbeeld tijdens een speeddate kennis te maken met een van de deelnemende organisaties; onder andere Gemiva, Vierstroom en het Groene Hart Ziekenhuis staan voor de bezoekers klaar. Daarnaast is er een informatiemarkt, een LinkedIn-fotograaf en een innovatie-lab vol technologie en innovatie op het gebied van (thuis)zorg en welzijn. Hier staat bijvoorbeeld robot Tessa, de pratende bloempot, die in te zetten is bij mensen met dementie. Of een apparaat waarmee tot vier lagen diep in een wond gekeken kan worden.

Voor dit event wordt nauw samengewerkt met medeorganisator Care2Care (werkgeversorganisatie), het UWV en de gemeente Gouda. Wethouder Corine Dijkstra opent de avond en zal in een aparte ruimte, samen met Chris Boeijinga (directeur Care2Care), een programma voor de decanen uit de regio verzorgen.

Natuurlijk zijn ook wij van PlusZorg van de partij, we hebben er erg veel zin in. Meer weten? Kijk op https://care2care.nl/nl/node/59703