scrolltotop

Verpleegkundige 4/5 Hospice (16-32 uur) – diverse locaties

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven
Vacatures

Verpleegkundige 4/5 Hospice (16-32 uur) – diverse locaties

Palliatieve zorg in het Groene hart

PlusZorg is een van de grootste aanbieders van palliatieve nacht- en 24uurszorg in de regio Groene Hart. In opdracht van (grote) thuiszorgorganisaties als Vierstroom Zorg Thuis wordt PlusZorg ingevlogen wanneer iemand in de laatste fase van het leven intensieve zorg en begeleiding nodig heeft. Zowel bij mensen thuis als in de Hospices in de regio komen de professionals van PlusZorg en doen zij alles wat nodig is om iemand waardig te laten sterven. Naast de nodige zorg en verpleging bieden de professionals ook steun en begeleiding aan mantelzorgers en naasten. Deze vaak ingrijpende gebeurtenis kan je immers niet overdoen.

Kwaliteit en ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring zijn de professionals van PlusZorg inmiddels echt experts op het gebied van palliatieve zorg. Ze weten als geen ander hoe ze met gepaste afstand aanwezig moeten zijn in de vaak intieme (bijna) thuissetting. En ze voelen haarfijn aan wanneer ze juist op de voorgrond moeten treden om met daadkracht hun vak te verstaan.

Wij zijn momenteel op zoek naar verpleegkundigen niveau 4/5 die opgenomen willen worden in het bestaande nachtzorg team. Het aantal uren is in overleg. De locaties waar wij momenteel o.a. voor zoeken zijn Bergschenhoek en Waddinxveen, Gouda en Oudewater.

Jij bent:

  • in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4 (of 5);
  • iemand met aantoonbare ervaring op het gebied van de palliatieve zorg;
  • empathisch, begripvol en voert waar nodig graag een persoonlijk gesprek;
  • iemand die oog heeft voor zowel cliënt als mantelzorger en hen bijstaat in een intensieve en intieme periode: de laatste levensfase;
  • iemand die goed aanvoelt wanneer je juist op de voorgrond moeten treden om met daadkracht je vak te verstaan;
  • beschikbaar om nachtdiensten, van 8 uur aaneengesloten, te werken waarbij niet wordt geslapen;
  • In het bezit van eigen vervoer en flexibel inzetbaar.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Stuur je CV plus motivatie naar secretariaat@pluszorg.nl

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in om direct op de functie te solliciteren.