Wij zijn er altijd

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

Wij zijn er altijd

Wij zijn er altijd

Is er in juni pas zonneschijn, dan wordt de zomer klein maar fijn. De warme dagen zijn tot nu toe slechts op één hand te tellen. De benen zijn nog witjes, de sproetjes op het voorhoofd laten zich nog eventjes niet zien. Maar wat ons betreft kan de warmte niet snel genoeg gaan beginnen. Wat is er namelijk leuker dan lekker weg te dromen over verre bestemmingen, het gevoel van zand onder je blote voeten te voelen en te genieten van een koel drankje!

Kijken we naar de kalender dan zien we daar ook nog eens leuke dagen staan waar we met vrienden en familie van kunnen genieten.

  • Tijdens de Europese dag van de Buren op 27 mei kunnen we onze buren leren kennen. Ga onverschilligheid en eenzaamheid tegen, praat met de mensen die bij u wonen en misschien wel hetzelfde meemaken als u.
  • Tijdens de Dag van de Passie op 31 mei schenken we aandacht en liefde aan diegene of datgene waar we van houden. Schenk aandacht aan je passie, of laat de passie weer eens ouderwets op laaien.
  • En op Vaderdag op 19 juni zetten we altijd onze vader spreekwoordelijk in het zonnetje. Neem hem mee voor een brunche, ga lekker vissen of laat een langvervolgen wens in vervulling gaan.

Maar wat doet u als uw netwerk klein is of als u geen tijd hebt om dergelijke dagen ‘te vieren’ omdat u mantelzorg geeft. Hoe moet dat als uw ouders 200 km verderop wonen, u een gezin hebt te onderhouden of een werkgever hebt die niet meewerkt om zorgverlof te geven? Of heeft u wel de beschikking over een netwerk, maar wilt u om bepaalde redenen geen beroep doen op dit netwerk tijdens ‘dergelijke dagen en de vakantieperiode’ omdat u ze niet tot last wil zijn?

Wij zijn er altijd want PlusZorg biedt u met de gezelschapsservice ANS van PlusZorg de mogelijkheid om ook tijdens de vakantieperioden even tijd voor uzelf te nemen.  U kunt uw mantelzorger ‘met welverdiende vakantie’ laten gaan zonder dat u zonder zorg komt te zitten. ANS van PlusZorg is een medewerker die bij u langskomt en met u een activiteit kan ondernemen of kan ondersteunen bij bijvoorbeeld de maaltijd.

PlusBlog - Wij zijn er altijd

Gezelschapsservice ANS van PlusZorg

ANS van PlusZorg gaat met u mee als u het leuk vindt om aan de haven een borreltje te doen of naar de dierentuin te gaan. Gaat u altijd samen met uw buurjongen naar de Kaasmarkt in Gouda? Of vindt u het juist altijd zo gezellig om over de Goudse markt Montmartre te struinen op zoek naar antiek, curiosa en brocante? Helpt uw dochter u altijd bij de avond maaltijd? U bepaalt zelf wanneer en wat u wilt gaan doen of waarvoor u ondersteuning nodig heeft.

ANS van PlusZorg is er altijd! U krijgt hiermee (een deel van) de regie over uw leven in eigen handen. ANS van PlusZorg is direct inzetbaar. U kiest of dat eenmalig is of dat u regelmatig iemand wilt laten langskomen. U kunt met een gerust hart uw vakantie gaan plannen. PlusZorg regelt de zorg voor de thuisblijvers, want wij zijn er altijd.