Nationale Ouderendag 2016

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

Nationale Ouderendag 2016

Nationale Ouderendag: Een dag per jaar laat de stichting Nationale Ouderendag duizenden wensen van ouderen in vervulling gaan!

Gouda doet ook dit jaar weer mee. In 2016 vieren we Nationale Ouderendag op vrijdag 7 oktober. Noteer deze datum alvast in de agenda!!

Hoe doe ik mee?

 

Klik hier en kies daar de gemeente waar u mee wil doen. Wanneer u uw wens heeft ingediend, kunnen vrijwilligers uw wens lezen en kiezen om deze te vervullen. PlusZorg zorgt er ook dit jaar weer voor dat een aantal van onze zorgverleners wensen in vervulling kan laten gaan waarbij zorg(verlening) nodig is.

Naast het vervullen van individuele wensen zijn er tijdens de Nationale Ouderendag 2016 ook georganiseerde groepsactiviteiten waarbij kan worden aangesloten. Bijvoorbeeld met een groep naar een zangkoor luisteren, gezamenlijk lunchen, naar de dierentuin gaan of een voorstelling bezoeken. Hier zijn vrijwillige begeleiders bij aanwezig. Een overzicht van deze activiteiten is hier te vinden.

Ben of ken je iemand met een wens? Download de wenskaart hier en mail deze naar info@nationaleouderendag.nl o.v.v. Gouda.