Unieke aandacht

Over Pluszorg

Pluszorg: een unieke zorgaanbieder

Passende zorg of begeleiding is belangrijk, ieder mens verdient unieke aandacht. Door dicht bij onze verwijzers, cliënten en medewerkers te staan proberen we het verschil te maken bij mensen thuis, in kwetsbare situaties.

De plussen van PlusZorg

Plus van Pluszorg

Een klein en vertrouwd team

Plus van Pluszorg

Specialist op het gebied van 12- en 24-uurszorg.

Plus van Pluszorg

Ruim 25 jaar ervaring in zorg rondom het levenseinde

Plus van Pluszorg

24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor cliënten acute zorgvragen.

Onze medewerkers

Heleen Schnelle

Heleen Schnelle

Accountmanager | Palliatieve Zorg

Laatst vroeg iemand mij wat mij zo aantrekt aan werken in de zorgsector. Ik bedacht me dat ik de dienstverlening het allerleukste vind. Dat ik dit kan doen bij PlusZorg in de palliatieve zorg, waarbij de best mogelijke zorg wordt gegeven rondom het levenseinde, maakt het nog veel mooier.

Kimberly Roos-Hendrikse

Kimberly Roos-Hendrikse

Accountmanager | Palliatieve Zorg

De ouderenzorg heeft mij altijd al getrokken, het opbouwen van een band en een fijne laatste fase kunnen bieden is wat ik graag doe. Zeker in de palliatieve zorg vind ik het belangrijk om het persoonlijke niet uit het oog te verliezen, vanuit mijn overtuiging is juist dát wat onderscheidend werkt.

Belinda Schnelle

Belinda Schnelle

Accountmanager | Begeleiding

Wat ik leuk vind aan het werken voor PlusZorg is dat wij verschil kunnen maken voor cliënt èn medewerker door te zorgen voor de juiste match. Tijdens een intakegesprek brengen we de wens en behoefte in kaart en gaan daarmee op zoek naar de medewerker die het beste past.

Caroline Bos

Caroline Bos

Accountmanager | Begeleiding

Wat ik zo leuk vind, is het brengen van goed nieuws! Vaak kan ik kort na de intake de cliënt al vertellen dat een vaste medewerker kan gaan starten. Onze medewerkers zijn daarbij goud waard! Door hun inzet, betrokkenheid en deskundigheid maken zij het verschil voor onze cliënten en hun naasten.

Tim Mulder

Tim Mulder

Financieel Medewerker

Voor medewerkers, leveranciers en cliënten/opdrachtgevers zorg ik voor een soepele financiële administratie en tijdige facturatiestroom. Daarnaast draag ik als BHV-er en preventiemedewerker mijn steentje bij aan een fijne en veilige werkomgeving binnen PlusZorg.

Petra Molenaar

Petra Molenaar

Office Manager

Als ondersteuner pur sang zet ik mij dagelijks in om op de achtergrond bij te dragen aan de best mogelijke zorg voor onze cliënten. Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. communicatie, proces- en kwaliteitsmanagement. Maar ook voor andere zaken kunnen collega's altijd een beroep op mij doen.

Werkgebied