PlusBlog: De beste wensen!

Pluszorg - Van kwaliteit van zorg, naar kwaliteit van leven

PlusBlog: De beste wensen!

Allereerst bedanken wij iedereen die voor ons werkt, met ons werkt of anderzijds betrokken is bij onze organisatie voor het vertrouwen in 2019 en namens ons hele team: de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat alle dromen voor het nieuwe jaar uit mogen komen en de doelen, groot of klein, morgen worden behaald.

Een goed begin
Wij zijn het jaar goed begonnen, met een kritische blik naar binnen. Onze begeleidingscliënten zijn op ons verzoek eind 2019 door een onafhankelijke partij geïnterviewd over onze dienstverlening. De uitkomst van de in totaal ruim 35 interviews is direct doorgeplaatst op Zorgkaartnederland.nl. Dat vonden we best spannend, want ook wij zagen de resultaten pas na plaatsing samen met de rest van Nederland. Het is dan even afwachten hoe mensen ons echt ervaren. Het is goed afgelopen: onze score op de site is op dit moment een 8.4. Ook beveelt 94% PlusZorg aan. Op beide mogen we allemaal heel trots zijn. Bekijk hier het resultaat.

Over ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.