PlusZorg Kerstborrel 2016

PlusZorg Kerstborrel 2016

PlusZorg Kerstborrel 2016

Donderdag 15 december nodigde PlusZorg haar medewerkers en samenwerkingspartners (ZZPers) uit voor de jaarlijkse kerstborrel.

Ditmaal niet in het vertrouwde pand aan de Antwerpseweg maar bij de buren: dierenspeciaalzaak Brokken & Zo XXL. Tussen de hondenkoekjes, kattenmandjes en zelfs levende porselein-zadelpoot-krielkippen werden de gasten aan het eind van de middag door de collega’s van PlusZorg verwelkomd.

Saskia Otten, die sinds 1 oktober aan het roer staat bij PlusZorg, adresseerde in haar welkomstspeech direct de keuze voor deze bijzondere locatie:

“Voordat ik wat ga terugblikken op mijn komst bij Pluszorg en mijn eerste ervaringen wil ik eerst wat zeggen over deze locatie.  Er is dit jaar gekozen voor een locatie buiten het Fundisgebouw aan de overkant. Zo op het eerste gezicht denk je dit hoort toch niet bij een zorgorganisatie, maar Pluszorg houdt van uniek en dat is deze locatie zeker. Je ziet dat alles hier met aandacht en liefde voor dieren en mensen is gemaakt. Daar herkennen wij ons in. Ook de mensen van Pluszorg, jullie dus, werken met liefde en passie. Dit is ook terug te zien in ons logo met het hart van PlusZorg.

Het is voor mij de eerste keer dat ik hier voor jullie sta. Eigenlijk vind ik het ook best wel spannend. Wat kan ik nou vertellen dacht ik toen ik deze speech aan het schrijven was, ik ben er net. Maar misschien is het nou juist wel leuk om te vertellen wat mijn eerste ervaringen zijn bij Pluszorg. Toen ik werd gevraagd of ik interesse had om directeur te worden van Pluszorg ben ik mij natuurlijk gaan verdiepen in de organisatie. Al snel had ik door dat dit een bedrijf was waar gewerkt werd met passie en daarmee voelde ik meteen een link. Ik zet mij graag in als ik dit met overgave en passie kan doen. Ik had het idee dat ik wel zou passen. Het trekt mij enorm aan als een zorgorganisatie werkt vanuit de gedachte dat iedereen uniek is; clienten en medewerkers. Daar wil ik graag aan bijdragen!

De laatste jaren heeft Pluszorg een zich verder ontwikkeld en is zich steeds meer gaan bewegen op de particuliere markt. Ook dit jaar is hier weer een behoorlijke groei gerealiseerd. In gesprekken met onze klanten merken we dat onze gezelschapsservice ANS van PlusZorg enorm aanslaat. Met deze service kan iemand rekenen op echte aandacht en hierdoor langer zelfstandig de regie blijven voeren over het leven. Een hele spannende ontwikkeling waar we ons in de komende jaren verder op zullen richten. Ook gaan we werken aan de verdere professionalisering van onze organisatie. We willen investeren in onze medewerkers, processen en ICT.

Namens het hele team alvast hele prettige feestdagen en veel geluk voor het nieuwe jaar!” – Saskia Otten, directeur PlusZorg


Het bleef nog lang gezellig in de dierenspeciaalzaak, gelukkig hebben we de foto’s nog. Bekijk het online fotoalbum hier.